Nationalblomst-
plakater

Naturplakater

Byplakater

Nationalblomster

Nationalblomstplakaterne er inspireret af de skønne blomster, som ofte bliver symbolet på et land. Hver blomst har en interessant historie med sig, som bærer præg af den unikke nation, hvor den blomstrer.

Byplakater

Meget af min inspiration finder jeg, når jeg bevæger mig i byrummet. Denne fascination af især byers arkitektur, som er med til at give byrummets stemning, finder jeg inspiration i til at tegne byplakater.

Lønstrup

Serien er inspireret af det smukke Lønstrup, beliggende ved den nordlige vestkyst af Danmark. Her er jeg kommet meget som barn og er under et af mine besøg blevet inspireret af naturen i og omkring Lønstrup til at tegne denne plakatserie.

Natur

Jeg finder stor inspiration i naturen. På gåture i naturskønne områder i min hjemby Aarhus eller på udflugter og ferier bliver min fascination af blomster, planter, frugter osv. til naturplakater.

Kvindemotiver

Femininitet, kvindekroppen og kvindelige ansigter skaber nogle spændende motiver til kunstplakater. Mennesker finder jeg stor inspiration i til at skabe interessante plakater.

Nærvær

I forskellige perioder i livet lader jeg mig inspirere af kærligheden der ligger i nærværet. Dette fokus er blevet til plakater, der omfavner de nære relationer.

Julekort

Op til højtider er en kærlig tanke det bedste, man kan give. Derfor kan du også hos PRYD Design købe julekort til dine nærmeste. På siden kan du også købe alle andre designs i kortstørrelse.

Andet

24/7 Plakater døgnet rundt

Køb plakater i webshoppen døgnet rundt, så du til hver en tid kan finde netop din yndlingsplakat.

bæredygtighed
Bæredygtigt produceret

Alle plakater er bæredygtigt produceret, dvs. alt papir og emballage er FSC-certificeret.

Fuld returret

Har du købt en plakat, som ikke lige passede ind i det tiltænkte rum? Så kan du nemt sende plakaten retur, så du kan finde det rette design til dit hjem.

Hurtig levering

Alle plakater bliver afsendt inden for et døgn fra bestilling, hvis bestilt på en hverdag. Altså er plakaten fremme inden for 3-5 hverdage.

Copyright 2022 PRYD Design. All rights reserved
Vind en valgfri plakat
Skriv din email nedenfor, så modtager du nærmere anvisninger